Night Out

Hej Fina! Hann aldrig blogga igår… Jag var ute hela dagen & på kvällen lämnade vi Hannes hos mamma för en kväll på stan med Tonys syster & hennes kille. Vi åt på en fransk restaurang nere på Lillåudden, Bistro Du Lac. Mycket gott & trevlig personal. Deras maräng med vaniljsås- To Die For! Den måste ni prova om ni går dit, med det rekommenderade dessertvinet till.

Sen drog vi vidare till Circus där vi träffade på en himla massa folk ha ha!

Det var kul att komma ut lite, alla klagar ju på att jag har blivit så tråkig! ”Jag trivs bäst här, under min korkek där jag kan lukta på blommorna”

Men jag får väl jobba på det ;)

20140330-110405.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.