Friday!

Jaha, då var det fredag igen?

Igår blev jag helt slut efter att ha kommit hem från stan, så det blev inte mycket gjort. I två dagar har jag spenderat kvällarna med att leta kläder online, det finns ju inget! Jag tycker allt ser så vardagligt & trashigt eller tråkigt ut. Jag vill ha rena, kraftfulla linjer, starka färger & rejäla tyger. Så det slutade med att jag kontaktade Malin så nu får hon sy upp en del plagg till mig istället. Nu ska jag bara hitta de tyger jag är ute efter, säg till om ni vet några bra sidor!

Idag är jag pigg & utvilad igen & ska vara ute & fixa med Trädgårdslandet. Massor med grödor står & förgror som vi ska sälja i Gårdsbutiken sen!

Ha en fin dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.