Saturday

Det blev en tidig kväll igår, somnade till utröstningen av Let’s Dance. Vi brukar inte kolla på det, men i år ville jag se Kenza dansa, sen blev det att vi såg hela avsnittet & sen har vi fortsatt att kolla he he. Det är rätt kul & de är så duktiga :)

Tony har varit ute & gått nu på morgonen, hurtbullen. Själv ligger jag i soffan med kaffe & Sex and the City. Idag ska jag var ute, har hur många projekt som helst där. Igår blåste det ju så farligt så det gick ju inte.

Senare ska vi till mamma & pappa på fika & ikväll vill jag umgås med några härliga vänner <3 20140322-092249.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.