Onsdag 26 Februari 2014

Förkyld som tusan, ganska sänkt. Jag gick in tidigare igår för jag hade ingen som helst energi, helt matt i kroppen. Sen igår kväll blev jag förkyld, det var det som låg & tryckte. Är det något jag har lärt mig så är det att lyssna på kroppen. Talar den om att det inte är ok så ska man lyssna & varva ner. Jag har många gånger inte gjort det utan kört på ändå, & det straffar sig alltid.

Så idag blir det lugnt, jag har bäddat ner mig framför tvn med dator & mobil. Det är ju bara så frustrerande för jag vill bara vara ute nu & greja! Men men, bara att vänta ut sig.

20140226-100916.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.