Red & Headace

Jaha, då var det vinter igen. Det ser ut som om det ska försvinna i morgon igen dock. & nästa vecka ser väldigt lovande ut med värmande plusgrader :)

Så, jag är numera röd/lilahårig! Älskart, jag frågade min syster vad hon tyckte jag skulle göra med håret, jag ville testa nåt nytt, & hon föreslog mahognyröd. Ofta vill man ju bli lite ljusare såhär till våren men jag passar inge bra i det alltså, har provat många gånger ha ha. Så det här blev perfekt!

När jag kom hem från salongen fick jag världens huvudvärk. Jag får så otroligt lätt spänningshuvudvärk & tydligen sitter jag & spänner axlarna & nacken så fort det händer minsta grej i mitt liv, rolig eller krävande, vilket resulterar i huvudvärk som inte går över förrän man sover bort den. Den var fortfarande kvar i morse men nu tror jag den börjar ge sig.

Med tanke på vädret passar jag på att jobba från kontoret idag, & hoppas på att kunna vara ute mer nästa vecka & fixa.

Vi hörs sen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.