Hello!

Igår kväll gjorde vi pizza sen kollade vi film & åt godis natten lång. Idag skuttade vi upp lagom tidigt & begav oss till Veteranmarknaden på Rocklunda, alltså jag döör vad fina saker de hade! Jag hade lätt kunnat bränna bra många slantar där, men vi fick med oss lite gamla trälådor, koffertar & en helt fantastiskt leksakståg till Hannes. Nu blir det Subway, när vi kommer hem kommer Stina förbi & hämtar lite produkter till i morgon när hon står på Bröllopsmässan i Eskilstuna, sen ska jag däcka, sjukt förkyld även idag.

20140215-141708.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.