Vilken Morgon!

Maria lånade min bil igår & i morse ringer hon & berättar att hon står på motorvägen & HAR TAPPAT ETT HJUL. Herregud alltså, tur att det gick bra, det hade kunnat gå riktigt illa. Så det var bara att ringa bärgningsbilen och förbereda verkstaden på att de snart skulle ta emot en bil med tre hjul. Hjulet hade gått sönder, mer vet jag inte :)

Ett STORT tack till både Ramströms som var på plats 10 min efter mitt samtal samt Vianor som bara sa ” inga problem, skicka hit bilen så fixar vi det” & bilen togs in direkt när den kom & fick nytt hjul.

Så vi är båda lite skakade nu, men vi fick ju en rejäl start på dagen i alla fall :)

Nu ska vi försöka få lite jobb gjort, he he

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.