Visa Dom!

Jag får ofta frågan: ” Hur orkar du?”

”Var får du alla idéer ifrån?”

Svaret är glasklart för mig. Om man tittar på framgångsrika människor, & med framgångsrika menar jag de som gör det de brinner för, som på något sätt har nått långt, om det så gäller sångkarriär, välgörenhet, tagit fram en ny produkt, stoppat världsvälten etc, så har de ofta en sak gemensamt; de har varit med om något jobbigt. Mobbing, tuff uppväxt, kränkningar, dyslexi m m.

De flesta av er vet ju min & Hannes historia, om våra svåra år. & jag är helt övertygad om att det är därifrån drivkraften kommer. När man är med om något traumatiskt så väcks många känslor till liv, känslor man inte visste fanns. Frustration, vrede, förtvivlan, & den starkaste av dem alla: känslan & modet som uppkommer när någon försöker göra illa ens barn.

Alla dessa känslor måste på något sätt komma ut, visa sig. Många kanske gräver ner sig, nedvärderar sig själva, börjar missbruka, blir apatiska. & man kan tro att dessa känslor försvinner när faran är över. Men det gör dom inte. De finns kvar, för alltid. Det suger ju. Eller?

ELLER så kan man vända på det & göra något bra av situationen. Jag tror inte många inser det & därför vill jag lyfta fram det. Energin för alla dessa känslor måste ut på något sätt, så varför inte utnyttja den energin & lägga den på något bra? Starta den där verksamheten du alltid drömt om, gör den där resan, starta föreningen du hade önskat fanns. DÄR kan du lägga din energi istället för att gräva ner dig i det som varit. Se det som varit som en styrka istället för en svaghet.

Så till alla er utsatta där ute- VISA DOM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.