Hej Torsdag!

Hur mår ni?
Jag mår prima. Igår kväll möblerade jag om i sovrummet, & det blev så stort! Lite inredningsfix kvar bara sen blir det riktigt mysigt. & tvn som är på lagning. Vi köpte en ny tv till sovrummet men det gick inte att få in några kanaler, så vi pratade med Elgiganten där vi köpte den, där den ena säljaren säger att man måste ha en sån gammal sprötantenn till den ( wtf??) för att den ska funka, medan en annan säljare säger att så ska det inte vara. Så nu är den på lagning..

Idag är det möte om Hannes igen, han kommer få såå mycket hjälp med sitt tal när allt är klart.

Sen ska jag ner i ladan & fixa lite… Det var längesen jag hann med det, dags att sätta fart med lilla butiken igen! Det ska bli så roligt, innan jul var den riktigt fin men i mellandagarna kom kunderna & tömde den så nu är det bara en massa brädor igen ha ha.

Nåväl, hörs sen <3 20140123-101504.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.