Tisdag 14 Januari 2014

Hej sötisar!

Hur mår ni idag?

Igår kväll hade jag & Tony en rolig kväll, vi drack koffeinfritt kaffe & skrattade ihjäl oss när vi läste om getter & hur man ska sköta dom.

Jag har aldrig druckit koffeinfritt kaffe förut, men eftersom vi båda älskar kaffe men blir typ dåliga om vi dricker mer än en kopp om dagen, så tänkte jag att vi skulle prova det, smakar precis som vanligt kaffe, så nu kan jag dricka det på kvällen, ååh lycka <3

Jo jag är lite sugen på getter… tänk vad mysigt att ha två små sötisar nere på ängen att gå till varje dag, bygga ett litet stall till dem?

Så jag började läsa lite om hur man tar hand om dem, jag har ju ingen aning, & sammanfattningsvis rådde väl ungefär 99% av alla som haft getter att Skaffa dom inte!! De är jättesöta men är omöjliga att hålla innanför staket, äter allt & klättrar upp på allt. De hoppar tydligen upp på taken på bilarna, för att sedan åka ruscherna ner för vindrutan & avsluta med en baklängesvolt ner på marken. Sen går bilarna inte att sälja längre för de har så stora skador i lacken.

Alltså vi skrattade så tårarna sprutade när vi läste om det, hm kanske får jag tänka om där? :)

Idag fortsätter jag med kontorsarbetet, bara att ta tag i det ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.