Mål 2014

2013 var ju bara helt fantastiskt, tänk så mycket som hände! När allt händer så snabbt blir det ju alltid berg- & dalbanor, ett stormigt år. Jag tänker dock inte sammanfatta månad för månad vad jag gjorde, sjukt tråkigt ha ha

Året som kommer ( eller det är ju redan här ) handlar mycket om att stabilisera & utveckla för mig. Jag ser fram emot ett lugnare & mer stabilt år, det är jag sugen på. Det finns så mycket som är uppstartat & på gång, nu gäller det att få dessa grenar att blomma ut & nå sin fulla potential. Ladan ska göras ännu finare, även utsidan ska bli fin, webshopen ska utvecklas & fyllas på med fin vårinredning, bordstillverkningen ska förbättras inom själva produktionen & vi behöver förbereda för att kunna ta emot större ordrar. Även städfirman ska putsas till lite. Så så ser det ut, inte så mycket nystarter ( eller ja, det vet man ju aldrig :)) utan mer utveckla det som redan finns.

Det känns sjukt bra & ska bli så roligt!

På den privata sidan är jag just nu såå himla nöjd med alla fina personer jag har runt omkring mig, min egna fina lilla familj, min stora familj, Tonys familj & alla underbara vänner <3 Jag ser fram emot ett år med resor, hus- & garagebygge & att skratta & ha ännu mera kul med nära & kära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.