Hej Torsdag!

Åå äntligen snart helg igen, ha ha! Jag har byggt lite fina grejer idag, handlat lite, & nu sitter jag & jobbar vid datorn, med Bron i bakgrunden. Alltså första säsongen är ju så sjukt bra! Sista avsnittet nu, hjärtskärande, stackars August!!

Snart hämtar jag lilleputten & sen tar vi helg & väntar på snön.

Jag tycker ju att det här vädret vi har nu är helt underbart, vi har kunnat jobba ute i bara tröjan, helt underbart! Men i morgon är det slut med det. Det känns ändå ok, vi har haft fantastisk tur med vädret, och nu känns det ändå ok med kallt och vinter, för snart är det ju vår igen! Två månader är bättre än sex månader i alla fall :)

20140109-144049.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.