Då kör vi!

Alltså jag är heelt död idag! Har inte sovit en blund inatt tror jag. Jag ligger på helspänn, livrädd att fördriva mig när jag har ställt klockan för första gången på två veckor, blir ni också så?

Kl 7 var jag uppe i alla fall & har nyss kommit hem från Byggmax, nu ska jag slänga i mig lite lunch sen vidare till ny kund & efter det hämta ut en ny telefon. Jag har samma telefon privat & till företaget nu, men det är inte så trevligt när kunder ringer halv elva en fredagskväll, så jag måste börja ha två så jag kan lägga ifrån mig företaget på kvällar & helger.

Vi hörs sen :)

20140107-110245.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.