The Time of My Life

Jag vet inte var jag ska börja… Jag hade den mest underbara festen man kan tänka sig, allt var helt perfekt. & många drömmar gick i uppfyllelse. Ni vet såna där små saker som man drömmer om, som en fyrkantig vit tårta med flera lager choklad inuti, spruta champagne på dansgolvet, att bara ”leka” hela natten lång, & ha alla vänner samlade på en & samma gång. Jag är helt mållös, & jag är så tacksam att jag har så många underbara människor i mitt liv.

Temat var 1920-tal, flott & fint ska det vara, men med en känsla av att ”Party like there was no tomorrow”. Great Gatsby släng dig i väggen :)

20-talet präglades av ekonomisk blomstring, ”det glada 20-talet”, pärlor, fjädrar, huvudbonader, bourbon & vodka såldes över diskarna på Apoteken, allt fanns i överflöd!

Vi hade pyntat med ballonger i massor, konfetti på golvet, konfetti i champagneflaskor som  sprutades ut över dansgolvet, serpentiner & fri bar. Matplatsen hade vi dukat med vita dukar, kandelabrar, fjädrar och kristaller. & självklart, Charlestonmusik & toner från Great Gatsby hela kvällen ( nästan ).

Alla hade verkligen gått All In med utstyrseln & alla var så fina! När Tony klev ut från sovrummet iklädd kostym, fluga & hatt, kändes det verkligen som om vi var tillbaka på 20- talet, när våra farfars fadrar var lika unga som vi.

När gästerna kom fick de ett glas champagne ur champagnepyramiden, & de fick ta en lapp i hinken som innehöll ett uppdrag man skulle utföra under kvällen. & igen, alla var så fina!

Sedan var det dags för middag. Sparrissoppa till förrätt, färskostfylld fläskfilé med gratäng, bearnaise & sallad till huvudrätt.

Efter middagen började folket att dansa, sen var det dags för lekar. Först körde vi ”gummisnodden” där man är i två lag, en & en ska man sätta en gummisnodd över huvudet, på nästippen eller som vi körde, under näsan, sen ska man så fort man kan få gummisnodden ner till halsen, utan att använda händerna. Det lag som först är klara har vunnit. Det blir många roliga miner kan jag säga :)

Lek nr två, Ljusleken, en från varje lag sitter mitt emot varandra & ska dricka upp sin dryck snabbast- med sked och man får bara dricka när ens ljus är tänt, motståndaren får när som helst blåsa ut ljuset, & då måste man tända sitt ljus innan man får fortsätta dricka.

Efter det blev det dans hela natten lång, tårta, Martin som höll tal, fyrverkerier, konfetti, !8-årig whisky som av misstag öppnades, & mycket mycket mer ;)

Kameran vandrade runt igår, så det finns många bilder att visa, jag tar det i omgångar så inte bloggen kraschar :)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.