Juldagen

Hej på er!

Hoppas ni hade en härlig Julafton. Vi hade det alldeles underbart. God mat, god dricka & mycket skratt. Vi har ju som tradition att spela spel på Julaftonskvällen & det finns få saker som slår det. Vi skrattar alltid så vi gråter :)

Idag sov vi länge, nu blir det film i soffan & ikväll kommer några vänner över för att äta upp all julmat. Jag tycker att vännerna glöms bort lite vid Julen, så jag tänkte att Juldagen är väl en perfekt dag att träffas & bara umgås & äta gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.