Oturs-Tisdag!

Ni vet ju hur mina tisdagar brukar gå åt helvete, & idag var inget undantag. Det började tidigt i morse med att bläcket var slut i skrivaren när jag skulle skriva ut fraktdokumenten. Sju bord skulle hämtas kl 10 & de hade ingen adress på sig. Så det var bara att kasta sig i bilen & åka & köpa. Var gör man det kl 8 på morgonen? Jula har öppet tänkte jag & åkte dit. De hade såklart slut på min sort. Under tiden kommer ett sms från Tony: ” Jag kan tillägga att granen har rasat, glassplitter överallt.” Toppen. Vidare till Maxi, hade ej min sort. Så jag fick vackert vänta till kl 10 då Media Markt öppnade, sen hem i ilfart för att packa alla borden innan lastbilen kom.

När den kommer, får chauffören för sig att vända nere vid ladan, där det är gräsmatta, d v s lervälling just nu. Det tog ungefär två sekunder så satt han fast med lastbilen. ”Faan” hör vi från chauffören. Som tur var var Tony hemma & kunde dra loss honom med traktorn, efter en stund.

Ja så har det ungefär fortsatt, ha ha! Men alla har hållt ett glatt humör & många skratt har vi fått oss :)

Nu ska jag göra Citron- & Vaniljsnaps till Julafton.

file://localhost/Users/caroline/Pictures/ImageFiles-2009-12-22-image.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.