So Freakin Tired

Hannes tyckte vi skulle gå upp kl 5 i morse, & när jag blir väckt den tiden så är det kört att somna om. Sen när man varit uppe nån timme blir man ju sådär vansinnigt trött! Nu skulle jag kunna sova stående ungefär.

Det där med lugn vecka var ju bara att glömma, varför blir det alltid så? Dock gillar jag ju när det är fullt upp, då mår jag som bäst. Vid minsta nedtrappning av tempo så blir jag sjukt uttråkad & drar igång något nytt he he.

Så jag tuffar på, det får bli mycket kaffe idag ;)

20131119-112619.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.