Good Morning

Hej Fredag?

Hur mår ni?

Vi har inte sovit många minuter i natt, som vanligt är det full aktivitet här på nätterna ha ha. Katter som ska ut, in eller är hungriga, en hund som skäller & ett barn som hostar. Så jag är lite seg idag måste jag erkänna. Ska göra kaffe nu så kanske jag blir piggare.

Idag är jag mer eller mindre ledig. Jag har jobbat nästan all vaken tid den här veckan så idag behöver jag tänka på annat.

Hannes är ju ledig så vi får se vad vi hittar på ;)

20131101-084520.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.