Hej Torsdag!

Igår hände nåt märkligt. När jag slagit mig ner i soffan efter träning, dusch & mat & klockan var inte mer än 21, blev jag sjuukt trött, sådär så man somnar, så jag var tvungen att gå & lägga mig, startade upp en Läckberg- film ( som för övrigt är sjukt dåliga ) & somnade som en stock.

Wtf?? Jag som aldrig lägger mig innan midnatt annars. Aja, så kan det vara.

Idag ska typ fyra bord bli klara, så det är full aktivitet i ladan. Jag älskar verkligen att vara där nere, känna på träets ådror, frisk luft, fridfullheten, ååh <3 20131031-104028.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.