Hej Fredag!

Jag började dagen med att åka till en ny kund & introducera tjejerna för städning. På vägen hem passade jag på att handla inför helgen. Rätt lugnt på Maxi för en gångs skull. Annars brukar jag undvika den affären just för att det alltid är sån kaos, blir stressad bara jag tänker på det.

Jag köpte även hem fågelmat & fyllde på värmeljusförrådet, nu när vintern är här??? ( gråter förtvivlat )

Idag blir det lite pyssel i ladan samtidigt som jag assisterar Tony som jobbar på med kökstak & fläkt.

20131018-132242.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.