Hej Lördag!

Finns det något bättre än Lördagsmorgnar? ( stavas det så? ) Man har hela helgen framför sig.

Jag sitter med mitt kaffe & bara tar det lugnt.

Igår löste besöken av sig från morgon till kväll. Älskade Linda kom hit med Rosor & Choklad, hon tyckte jag skulle ha lite fredagslyx, så gulligt <3 Efter det kom mamma & pappa för att kolla in nya köket, & Frida & Chrille då Frida skulle klippa mig. Sen på kvällen kom Kent plus Date & vi åt Pulled Pork, karré som har stått i ugnen i 6 timmar, så mört att det bara ramlar isär. Serverades med Coleslaw, Majskolvar, Bröd & Sås. Riktigt gott & perfekt bjudmat. Vi sa även hej då till sista kattungen som åkte till sitt nya hem igår <3 Idag ska Tony jobba så jag får se vad jag & Hannes hittar på. Ha en fin Lördag <3 20131012-093704.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.