Äppelpaj & Bokföring

Ja så ser min kväll ut. Jag tog en paus från kvittona & åkte & köpte den sista soffan & handlade hem mat inför helgen, så nu måste jag fortsätta med bokföringen.

Jag gjorde en äppelpaj utan socker, mjöl & onyttigt fett. Då kan man ta en rejäl portion med gott samvete. Det är så enkelt att byta ut till nyttigare alternativ. Jag byter alltid ut sockret mot honung och margarinet till olivolja. Mjölet får man prova sig fram med för att få rätt smak & konsistens men idag tog jag mandelmjöl & kokos & det blev bra! Istället för vaniljsås blandar jag grekisk yoghurt med honung & vaniljpulver. Yum!

Nu ska jag fortsätta med mina kvitton…

20131010-205150.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.