Fredag!

Såhär ser min kalender ut idag:

20130920-092345.jpg

Helt tom. Så skönt. Lite struligt på städfronten dock men så är det, löser sig :)

Jag har ju som vanligt en hel del att fixa här hemma så jag går nog inte sysslolös. Tony är iväg & hämtar isolering till köksgolvet, nästa vecka blåser vi ut hela köket för att isolera så det blir varmt om fossingarna i vinter. Det bästa med det hela är att det är cellulosaisolering, betydligt hälsosammare än vanlig isolering. Är det inte helt sjukt att vi stoppar in giftigt material i våra väggar, golv & tak & plastar in hela huset? Som sen bara står och pumpar ut gifter som vi andas in. Men det kommer väl också på löpsedlarna i Aftonbladet, om 10 år. Sunt förnuft mina vänner.

Ha en fantastisk dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.