Födelsedag & Fika

Hej på er,

I morse fick kattmamma & kattungar mig att bryta ihop. De stökar till överallt, hoppar upp på bord & köksö, bajsar överallt, & när jag skulle dammsuga efter att ha kastat ut dom så ligger det FEM stora högar med något som ser ut som kattungefoster. Var förmodligen råttor, jag vet inte vad som är värst?

Det var i alla fall droppen & jag började böla som ett litet barn, JAG ORKAR INTE MER.

Så nu har jag kontaktat alla som ska ha kattungarna & sagt att de får gärna hämta dom bums. Nu har jag sanerat hela huset & ska strax iväg för att spendera dagen med Linda, vi ska först till Lajbanssons, Hannes fyller ju år snart ( eller ja, i oktober ) så jag tänkte fixa hans presenter så är det klart.

Sen ska vi fika hemma hos Linda. Behöver verkligen en dag ( eller halv i alla fall ) ledigt.

Ha en tjusig dag <3 20130918-103803.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.