Hej Fina!

Jag har varit iväg & gjort veckans inköp, eller dagens, det försvinner ju så fort, både mat & virke ha ha. Måste börja se över att få virket levererat istället, jag tycker inte jag gör annat än att åka skyttetrafik till bygghandeln?

Nu sitter jag med lite kontorsjobb, eller är i princip klar, & ska snart gå ner i ladan en stund.

Jag är så tacksam att kunna jobba hemifrån som jag gör, vid matbordet eller i soffan, med en kopp kaffe. Jag tänker ofta på alla er som inte har sen möjligheten, som måste vara på kontoret 8 timmar om dagen ( eller 9 ) bara för att. Jag tycker alla jobb borde vara på ”ackord”. Typ: det här ska du göra idag eller den här veckan, när du gör det eller hur snabbt du gör det spelar ingen roll, bara det blir bra.

Varför är det inte så? Då kan alla ta långfrukost med familjen, slippa stressa iväg till dagis, det gör inget om man är 10 min sen etc. Man kan till och med jobba hemifrån många gånger, det är ingen som står & vaktar att msn är i tid & stannar tiden ut. Vore inte det bra?

Visste ni att en person som jobbar på kontor i genomsnitt arbetar effektivt 4 timmar om dagen, resten går åt till Facebook, läsa onödig fakta, prata med kollegorna etc. Tidsfördriv. Förstå att man slösar bort 4 timmar om dagen bara för att få tiden att gå?? Vilket jag förstår för ingen orkar jobba intensivt så länge, år ut & år in. Men tänk vad mycket annat man kunde göra med sitt liv de fyra timmarna, om man bara fick…

20130909-123128.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.