Good Morning Sunshines!

Sitter & äter frukost & läser bok. Idag har jag ”tid för mig själv ” inplanerad. Tid när jag gör precis vad jag vill, bara för mig själv. Lika viktigt som det är att planera in jobbmöten är det att planera in tid för sig själv, för att Du ska må bra. Annars är det som att köra bil utan att tanka, det tar stopp till slut.

Utöver det ska jag till Malin för att kolla på tygerna till plädarna & så kommer första leveransen på inredningsprylar vid 11, å vad spännande!

20130905-083329.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.