Hej Söndag!

Gick upp vid 8, pigg som en lärka. Till frukost rostade vi bröd & provade Plommonmarmeladen jag köpte igår, Yum!

Nu sitter jag med Kaffe & Feel Good film för att planera dagen & veckan lite. Idag har jag inga måsten! Ska fixa lite inne tänkte jag, ta in alla blommor, ta in ved etc. Förbereda för kallare tider & göra det vintermysigt här inne! På sommaren har jag det gärna lite avskalat & svalare inne, medans jag till hösten & vintern vill ha lite mer ombonat & varmt.

Sen försöker jag febrilt förtränga att det redan är 1 september idag ;)

Vad ska ni göra idag??

20130901-101438.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.