Tröttisar!

Tony kom hem tidigt med lastbilen från dagens jobb, samtidigt som jag stapplade in från ladan, båda helt slut he he. Så nu har vi vilat lite, & jag är fit for fight igen! Hannes han strosar runt här & kollar Kalle Anka & ritar, förlåt ”skriver”. Han verkar väldigt nöjd :)

Ikväll ska jag laga en Lax med Thaisås som jag har längtat efter sen igår när jag hittade receptet att få göra. Ni vet att jag inte är något fan av vardagsmat men när det kommer till nya recept är det mycket roligare :)

20130830-152433.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.