En tuff kväll…

Dagen igår började ju fantastiskt med en tur till Åsby med Linda & en sovande bebis. Himla trevligt hade vi & fick med oss lite fint hem.

Sen kom katten in igår eftermiddag & haltade lite. Efter några minuter svullnade hela benet upp som en ballong så jag ringde in & konsulterade, de konstaterade direkt att hon blivit biten av en orm. Hon behövde då få smärtstillande & ta prover så inga inre organ hade tagit stryk, så det var bara att packa henne i en bur, stoppa ner alla kattungarna i en låda & köra mot Strömsholm. Klockan hade hunnit bli efter 17 så inget annat var öppet.

När vi kom in hade ryktet spridit sig att fem kattungar var på ingång så all personal kom och gosade med dom på rummet ( ja inte ALL personal ) & det gick bra med mamma katt. Framåt midnatt hade hon fått i sig tillräckligt med dropp & vi kunde åka hemåt.

Så idag är jag lite trött :)

Ska hålla på i ladan hela dagen med ljudbok i lurarna, det ska bli såå mysigt <3 20130808-094530.jpg

20130808-094539.jpg

20130808-094545.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.