Puh!

Dagen har gått i ett & som vanligt hinner jag inte så mycket som jag vill :)

Jag åkte & handlade både blommor & mat, en massa god frukt, nötter & grönsaker, Yum!

Sen gick jag & Hannes upp i skogen & plockade blåbär. Först hittade vi bara ris, får plantorna inte bär varje år? Men sen visade det sig att Hannes var en baddare på att hitta ”smultronställena” där det var fullt av bär. Vi plockade ett durkslag fullt sen tyckte vi att det var dags att gå hem.

Efter det har vi fixat i trädgården, hela familjen, det blir så fint <3 När det började kurra i magen tittade jag på klockan & hon var typ 19.30! Jag trodde hon var runt 17, inte konstigt att vi var hungriga hö hö Kvällen har jag tillbringat framför Ernst & Varg Veum medans jag har rensat blåbär, härlig dag! I morgon fyller mamsen år så då blir det Party! 20130721-230423.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.