Good Morning Sunshines!

Härlig dag <3 har dock huvudvärk? I morse spatserade den höggravida katten in genom dörren- ej gravid längre! Så jag undrar var hon har lagt de små rackarna? Men tack för det Puma, då slapp jag agera barnmorska i år igen :)

Idag ska jag åka ännu en sväng till åkerbruket, ca två bilar kvar innan det är tomt och fint, sen ska jag väl förbereda inför i morgon, vi tänkte åka på lite semester några dagar & syrran & Chrille ska bo hos oss.

Ha en fin dag <3 20130716-093619.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.