Måndag 15 Juli 2013

Hej på er!

Ja ni vet min morgonrutin vid det gör laget; frukost, kaffe & bok :)

Maria är här & bygger bord, själv ska jag åka skyttetrafik till återbruket idag tänkte jag, med virket jag har rivit ut från ladan. Jag tänkte först elda upp det men jag tror att återbruket får ta hand om det istället, bättre för naturen. Det ligger just nu utanför ladan, & där vill jag ha en uteplats för besökande där de kan sitta & fika & njuta av utsikten, med klätterrosor uppför ladans vägg istället för gammalt virke he he.

Jag ska även göra i ordning växthuset, ååh kommer bli en bra dag <3 20130715-091653.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.