God Morgon!

Fick fyra timmars sömn inatt igen, sen somnade jag om på soffan så idag känner jag mig piggare!

Igår var det cirkus i lilla Tortuna, & vi var ju bara tvungna att gå för Hannes älskar cirkus. Dock höll den ju inte den kvalitet som de ”riktiga” cirkusarna & inte ett djur i sikte. & naturligtvis blev jag uppdragen på scen mot min vilja! Alltså det var så sjuukt pinsamt. Ok att stå där & hålla i nåt eller så, men jag skulle typ vinka & ropa & han slängde upp mig på ryggen, jag skulle dansa & fjanta mig, alltså jag hatar sånt trams! Stor traumatisk upplevelse, går aldrig på cirkus igen.

Idag ska jag göra lite bänkar till trädgården & handla mat, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på :)

20130708-105148.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.