1400 flugor & Mojito

Vi har fått så sjukt mycket flugor här hemma, igår var katastrof. Med typ 1400 flugor i sovrummet kunde inget av oss sova, så vid 4- tiden gav jag upp, hämtade flugsmällaren & smällde typ 20 (!) stycken, gick ut & la mig på soffan & kollade på SATC. Så idag är jag helt förstörd ha ha, känns som om jag drack två vodkaflaskor igår istället för en drink.

Men trevligt blev det igår. Först åt vi grym tacos, sen badade vi tunna & drack mojitos, efter det efterrätt & spel tills klockan blev tolv, tjejerna vann & grabbarna ( de små ) var toktrötta <3 Idag ska jag bara njuta här hemma & mot kvällen åker vi iväg en liten stund. 20130706-121221.jpg

20130706-121227.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.