Surprise Surprise

Med 3 barn varav den minsta född två månader för tidigt, mitt i flytten till radhus med renoveringsbehov, är det inte lätt att få tiden & orken att räcka till. Så jag kände att jag ville hjälpa Sofia på nåt sätt. Så jag & Gunilla överraskade henne idag med att fixa i ordning uteplatsen till en trevlig matplats. Med bilen full med bord, bänkar, blommor , lyktor & fika dök vi upp hos henne i förmiddags & riggade. Sen satt vi flera timmar & bara njöt. DET är livskvalitet. Att få göra någon glad, hjälpa & bara umgås & prata, en perfekt dag <3 20130627-170904.jpg

20130627-170910.jpg

20130627-170914.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.