Glad Midsommar… Eller?

Dagar som Midsommar & andra Festhögtider har jag mest ont i magen tyvärr. I Sverige har vi ju som tradition att hälla i oss alkohol tills vi stupar. Det finns liksom inget stopp. För mig är det bara tragiskt att se & de människor som håller på så är för mig bara pinsamma & saknar intelligens. Jag har ingen som helst respekt för dom. Speciellt när det är barn i närheten, det är otroligt obehagligt. Självklart ska man få dricka men med måtta. Jag förstår inte vitsen med att supa sig redlös, det är bara en sorglig syn.

Så ta det lugnt där ute, vad sägs om att kunna minnas Midsommar för en gångs skull, vore inte det trevligt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.