Vaknade Tidigt…

Kl 3 vaknade jag! Jag får skylla mig själv, blir alltid så när jag lägger mig tidigt. Somnar jag innan 23 är det kört. Men lika glad var jag för det, låg & planerade en stund, tittade på soluppgången, sen gjorde jag en härlig frukost på gott bröd & hemmagjord varm choklad, ni vet sån med grädde, kakao & socker ( fast jag tar honung istället) ingen O’boy här inte! Sen startade jag en Johan Falk film & slumrade gott vid 6.30- tiden igen.

Nu ska jag skutta upp, redo för en ny dag! Idag är inte Maria här, & Tony jobbar, så jag är helt solo nere i ladan, känns lite mysigt :) 20130612-080605.jpg20130612-080620.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.