Det Roliga!

Nu börjar ju snart det roliga med att renovera ladan, nämligen att inreda den! Så nu kikar jag runt för fullt. När man är två som bor i ett hus får man ju självklart lov att kompromissa om stilen. Men nere i ladan har jag möjligheten att göra det helt i Carros stil. Och det blir det! I lilla rummet blir det inte så mycket krimskrams eftersom borden ska byggas där och vi behöver utrymmet, men nån slags stil blir det ändå. väggarna blir spacklade så de ser ut som betong, jag älskar ju Industristilen! golven kommer bli härligt nerfläckade med färg, rått- det gillar jag! på väggarna kommer även en hel del plåtskyltar att hänga, en av mina favoritbutiker är Fridas Gård som bl a har dessa:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.