10 juni 2013

Hej raringar! Jag började dagen med ett förmiddagsmöte följt av en härlig fika med en ung gammal vän :)

När jag kom hem tog jag med vovven på en PW & nu en mellis på uteplatsen, härlig dag!

Jag känner att sommaren faktiskt har börjat utan att jag märkt det så nu är det dags att börja sätta sig ner & faktiskt njuta av den, allt för många somrar har bara passerat utan att man verkligen har njutit av den, sen slår det en i september att sommaren är över, så dags då!

Så ut och njut med er, ta en ordentlig titt på vår vackra natur <3 20130610-144526.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.