GlossyBox

Varje månad ger jag ju ut en GlossyBox till en av mina anställda som jag tycker har gjort ett extra bra jobb. I april månad skedde ju dock ett personalbyte så jag har inte riktigt vetat vem jag ska ge den till. Men idag bestämde jag mig för att ge den till mig själv som klarade krisen så bra!

Den känns så himla lyxig, den lilla rosa lådan, och jag ska genast lägga både ansiktsmasken och hårinpackningen som fanns i den. I boxen fanns även en pallette ögonskuggor i somriga metallfärger, en duscholja och en brun-utan-sol-spray.

Till det- ett avsnitt av Teen Mom 2 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.