2 juni 2013

Oj, jag har inte ens reflekterat över att vi är inne i Juni redan?

Hur är det med er? Jag tog hund & barn & åkte hem från festen vid 23 igår, eftersom jag hade jobbat sen tidig morgon var jag helt färdig. Tony kom inraglandes vid 4 nånting he he & idag mår han som förtjänat stackarn & nu ska han gå & lägga sig i lastbilen säger han :)

Jag vaknade upp till att regnet piskade mot fönstren, såå mysigt. Jag & Hannes steg upp & gjorde Bananpannkakor med Färska Hallon & Glass, nu leker han för fullt & jag kollar på Revenge. Det blir nog en & annan film idag med, samtidigt som jag städar & fixar lite här hemma, en kaffe med en kompis blir det nog med, en perfekt Söndag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.