Hej Hopp!

Jag jobbade till 23 igår, inte kul! Tur jag har en fantastisk sambo som peppar mig: ”Kom igen nu Carro, ut & jobba, du gillar ju det. Jag fixar Hannes ” tack Mitt Hjärta <3 Så idag blir det i alla fall lugnare & jag beslutade mig för att leverera borden i morgon istället så vi kan göra klart i lugn & ro & även hinna andas däremellan. Hannes är ledig & beställde en tidig Pannkakslunch, & ikväll kommer Sofia & Pelle för att umgås lite, en otroligt härlig Fredag med andra ord <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.