Fredag 24 Maj

Åh, är inte den härligaste tiden nu? Allt det gröna har slagit ut, fåglarna kvittrar som bara den, det är hyfsat varmt & hela sommaren ligger framför oss. Sommaren känns varje år som ett spännande äventyr, tycker ni inte? Ett break från vardagen & man vet aldrig hur den kommer bli eller vad som kommer hända :) Ja den blir ju lite mer begränsad när man har barn men ändå, finns så himla mycket där ute att upptäcka <3 Jag sitter & väntar på ett telefonmöte, sen ska Hannes & jag åka & lämna nyckel, sen är det helg. Senare idag ska jag isolera golvet i ladan! Den här veckan har verkligen varit lugn, jag behövde det, & igår tog jag halva dagen ledig, la lite plattor & byggde en kompost istället. Så himla härligt. Vi hörs sen <3 20130524-101028.jpg

I morse blev jag så himla trött när jag hade varit uppe ett tag så jag fick lägga mig på soffan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.