Hej & Förlåt

Började dagen med sovmorgon, vi la plattor till 11 igår, blir så fint! Sen lämnade jag ett bord hos Tonys syster, vidare till Ikea för lite inredning till Hannes KIOSK som är klar, sen in på Citygross för att köpa med lite baguetter & olika röror till lunch. Där inne var en skogstokig man som hade tagit fel Yoghurt så det blev 4 kronor dyrare än han räknat med. Han kastade yoghurtar i marken & stampade på dem så det flög yoghurt upp på disken
& på kunderna. Herregud.

Nu har jag fikat med mamma, Tony
& Hannes & jag har fått mitt kaffe <3 Nu ska jag förbereda lite inför hemlisen jag håller på med :) Nej vi ska inte gifta oss, nej vi ska inte ha inflyttningsfest, ni får veta om nån dag eller så, tihi :)

20130518-145912.jpg

20130518-145936.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.