Färdigställar-Dag

Är ni också som jag att ni vill göra allt samtidigt? Jag går ofta in i projekt, stora som små, med inställningen ” Så svårt kan det inte vara ”. Ofta är det inte svårt heller men ibland tar det liite längre tid än jag räknat med. Så idag har jag en färdigställardag. Göra klart allt som är påbörjat. Rosenportalen -check, Hannes grej- nästan check, & nu är det planteringens tur att bli målad runt om, inte bara två sidor ;)

20130517-141217.jpg

20130517-141235.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.