Inne & Pausar

Inne & Pausar från Trädgården. Det är så himla kul men energin tog tillfälligt slut, måste vila ibland oxå. Ikväll blev det ändå en rosbåge gjord och början på en grej till Hannes som ni får se sen, blir så bra :) lite annorlunda från den traditionella Lekstugan.

Idag har vi börjat riva ut golvet i ladan. & under golvet fanns ett till golv. & under det golvet fanns ett till. & under det golvet fanns ett till golv. 4 lager! Ja ja det är bara att kavla upp ärmarna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.