Sunday

Hej på er,

Jag är lite arg idag… Jag byggde ju en himla fin pallkrage igår, stor & rejäl som jag ska odla grönsaker i. Åkte & handlade prima jord och så. När jag skulle börja fylla den & plantera alla grönsaker slår det mig- jag har ju för faan byggt den av impregnerat virke. Det är ju typ asgiftigt. Många skulle säkert säga att det är inte någon fara, men ni som känner mig vet hur livrädd jag är för kemikalier & annat som kan skada oss. Så nä, jag vågar inte chansa. Så nu står jag på Byggmax för att köpa obehandlat virke. Det jag stör mig på är tiden jag har slösat bort. 7 timmar värdefull tid en lördag.

Sen är jag ju så jävla envis oxå så jag kan ju inte bara strunta i det & ta det en annan dag. Det ska göras nu.

Bara hem och börja om :)

20130512-120823.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.