Gos- Torsdag

Men vad härligt med långhelg! Vi startade helgen igår kväll med att ha härliga vänner över för lite mat, & så är det hela fyra dagar kvar!

Vi kom på oss själva med att diskutera lagfarter, pantbrev, löneavtal & olika skatter, usch har vi blivit så gamla??

Idag blir det en gosig dag inomhus, ni vet ju hur mycket jag älskar när det regnar. Speciellt nu när det har varit så himla fint väder ett tag, då vill man knappt gå in ju, då uppskattar man regnet ännu mer för då får man en chans att vara inne.

Jag tänkte fixa lite i huset, det är ju inte helt färdiginrett än, vi har mest bara njutit av allt utrymme & vill inte ha en massa möbler överallt, men lite mer i ordning kan det bli :)

Men först tänkte jag faktiskt börja dagen med en film <3 Pappa tipsade om Dreamfilm.se - som viaplay & Netflix men det kostar inget! Asbra ju. Det jag har märkt är att filmerna rullar bättre också, inte en massa laddning & buffring som det ibland blir på Netflix. En film jag kan rekommendera är Safe Haven som både syrran & mamma tipsade om, se den! En Feel Good Film men som ändå slutar läskigt... Annars är det ju perfekt väder för Wallander ;)

20130509-095939.jpg

Hannes har virat in sig i mina ben & säger ”duktig mamma” ja tack då :)

20130509-100109.jpg

Vi fick ankägg igår från Lotta & Mattias som föder upp ankor, superkul! Man kan äta dem som vanliga ägg, de har en viss anksmak, & tydligen ska de vara grymma att baka på så det ska jag prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.