Arbetsdagen avslutad!

Fasen vad vi sliter just nu, vi är så jäkla duktiga & allt flyter på så bra. Nu undrar jag bara en sak: hur i hela friden kunde jag klara mig alldeles själv innan Maria?? Ha ha hon är guld <3 & terapeuten gick bra, hon tyckte inte att jag behövde komma nåt mer men joo de vill jag! Vi kom oxå fram till vad jag måste göra angående Hannes. Så i slutet av maj kommer jag att hålla mitt livs viktigaste & jobbigaste tal. Är hopplöst nervös redan men vad gör man inte för sitt barn. Nu ska jag försöka varva ner & ta det lugnt resten av dagen. 20130506-163955.jpg

& så har jag lagar Köttfärssås till mina grabbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.