Saturday

God Morgon Raringar,

mår ni bra?

Jag har haft lite kunder här, alltid lika kul när man får sån positiv respons! Efter det tog jag en liten promenad & nu morgonens höjdpunkt: Kaffe!

Jag ska snart ut i trädgården & fixa lite. Det är lustigt, på vintern vägrar jag gå ut, & på sommarhalvåret skulle jag kunna sova ute ha ha. Så är väl många men som Tony han är ute året om, klär på sig på vintern & traskar ut bara, medans jag sitter inne & trycker :)

Senare idag ska vi på Konfirmation för Albin.

20130504-110833.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.